دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 2632
تعداد نوشته ها : 3
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
حميد احمدي

دفاع کاکا از مردم مظلوم فلسطین

بازیکن برزلی تیم فوتبال آث‌میلان ایتالیا جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه را محکوم کرد.

به نقل از ایسنا، دبی اسپورت گزارش داد: کاکا بازیکن مشهور برزیلی روز یک‌شنبه در مصاحبه‌ای مطبوعاتی در دفتر هواپیمایی امارات در دبی ضمن ضد انسانی توصیف کردن حملات دردمنشانه رژیم صهیونیستی برعلیه مردم مظلوم غزه خواستار پایان یافتن این جنایت‌ها شد.

وی با ابراز تاسف از کشته شدن زنان و کودکان در غزه و با تاکید بر اینکه ستارگان فوتبال جهان تنها ورزشکار نیستند، پیشنهاد کرد بازیکنان برجسته جهان برای اقامه صلح در سراسر جهان و غزه به پا خیزند.

کاکا که به همراه تیم آث‌میلان برای شرکت در اردوی آمادگی در امارات به ثمر می‌برد، افزود: آماده است تا به مصدومان غزه کمک کند.

کاکا ستاره برزیلی تیم فوتبال میلان

وی چندین بار با ابراز تاسف از آنچه که در غزه رخ می‌دهد، اظهار کرد: روح انسانیت از آنچه که امروز در غزه رخ می‌دهد آزرده است.

دبی اسپورت که گوشه‌های از مصاحبه کاکا را پخش کرد، با برجسته توصیف کردن سخنان وی، کاکا را یک ورزشکار با اخلاق و متعهد به روحیات انسانی توصیف کرد.

حمایت کاکا از مردم بی‌دفاع غزه بازتاب گسترده‌ای در مطبوعات امارات و تلویزیون منطقه داشته است و برخی از کاربران اینترنتی نیز در وبلاگ‌های شخصی‌شان و با ارسال پیام برای سایت‌های خبری این اقدام کاکا را ستوده‌اند و آن را با مواضع سران عرب در قبال اتفاقات غزه مقایسه کرده‌اند.

یادآور می‌شود، از مدت‌ها پیش مسلمان شدن کاکا بر سر زبان‌ها بوده است. این بازیکن جوان تیم ملی برزیل تا حدودی به زبان عربی نیز آشنایی دارد و مطالعات زیادی در زمینه اسلام داشته است.

دسته ها :
چهارشنبه بیست و یکم 12 1387

در روزهای اخیر اخبار زیادی درباره غزه مطرح است.رسانه های داخلی،روزنامه ها،صدا و سیما و حتی رسانه های بین المللی بارها اسم غزه را تکرار می کنند.اما برای برخی این سوال مطرح است که غزه کجاست و دلیل این همه محاصره و نبرد چیست؟

نوار غزه (در انگلیسی: Gaza Strip، در عربی: قطاع غزة و در عبری: (رتزوعات عزه) ناحیه‌ای است نوارگونه که در کنار دریای مدیترانه و در منطقه خاورمیانه قراردارد. نوار غزه از جنوب غربی با مصر مرزی به طول 11 کیلومتر  و از شمال و شرق با رژیم صهیونیستی ‌مرزی به طول 51 کیلومتر را داراست. مساحت نوار غزه، 360 کیلومتر مربع است. نوار غزه نامش را از شهر غزه که بزرگ‌ترین شهر در منطقه نوار غزه‌است، می‌گیرد. شهرهای رفح،بیت لحیا و خان یونس دیگر شهرهای این نوار کوچک هستند و یک میلیون و سیصدهزار فلسطینی در باریکه غزه زندگی می‌کنند. این سرزمین میان رژیم صهیونیستی،دریا و مصر قرار گرفته است و در واقع محاصره شده است. هم‌اکنون کنترل نوار غزه در دست نیروهای حماس است.

نقشه نوار <span style='background-color:yellow'>غزه</span>

یکی از دلایل اتخاذ راهبرد محاصره فرسایشی غزه توسط رژیم صهیونیستی همین موقعیت جغرافیایی است. اکثر مرزهای  زمینی و دریایی نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی کنترل می شوند و در واقع فقط 11 کیلومتر مرز با مصر باقی می ماند که آن نیز با هماهنگی مصر و اسراییل به روی مردم این منطقه بسته مانده است.

همان گونه که می دانید صهیونیستها  به صورت تدریجی سرزمین فلسطین را به اشغال خود درآوردند تصویر ذیل این مساله را به خوبی نشان میدهد.

روند اشغال سرزمین فلسطین توسط اسراییل

اسراییل به تدریج در طی جنگهای سال 1948 ،1967 و 1973 مناطق بیشتری را اشغال و در مقاطع زمانی بعدی با حمایت ارتش در سرزمینهای اسلامی شهرک سازی را شروع کردند.

در نهایت دو منطقه هنوز دارای ترکیب عرب مسلمان باقی مانده و سایر مناطق در اختیار مهاجرین یهودی قرار داده شد.قسمت بزرگتر که کرانه باختری رود اردن نامیده می شود و بخش کوچکتر همان نوار غزه است.این دو بخش از لحاظ جغرافیایی به یکدیگر ارتباط نداشته و از هم دیگر مستقل می باشند. در نقشه زیر دو منطقه نشان داده شده است:

نوار <span style='background-color:yellow'>غزه</span> و کرانه باختری رود اردن

یکی از اهداف طرح صلح خاورمیانه ایجاد نوعی دولت در مناطق فلسطینی است.دولت های عربی که خواستار صلح با اسراییل هستند باز گشت اسراییل به مرزهای 1967 را مطالبه می کنند .اما دولت اسراییل به مرزهای 1967 راضی نیست و خواستار توسعه شهرکها در سرزمینهای عربی است. این مساله هم در نقشه زیر توضیح داده شده است:

 برنامه کوچک سازی سرزمینهای فلسطینی1967

 

دولت شارون در سال 2005 نوار غزه را  به نام حمایت از صلح و در واقع فرار از حملات مبارزان فلسطین غزه را تخلیه کرد اما شهرک سازی در کرانه باحتری را توسعه داد.در انتخابات سراسری تشکیلات خودگردان فلسطین در سال بعد جنبش حماس توانست پیروزی را به دست آورد و اسماعیل هنیه از رهبران این جنبش به نخست وزیری رسید حماس مخفف نام «حرکت مقاومت اسلامی» (به عربی «حرکة المقاومة الاسلامیة») یکی از سازمانهای سیاسی-نظامی فلسطینی است.اما با تحریک سازمان اطلاعات اسراییل موساد ،آمریکا و برخی کشورهای منطقه گروه فتح رقیب حماس ،دولت قانونی فلسطین را برکنار و حذف کرد.اما مردم و حامیان حماس در حرکتی خود جوش کنترل شهر غزه را در دست گرفتند و حماس و دولت فلسطین در این دولت شهر مستقر شدند.

حماس به علت اسلام گرایی ،سازش ناپذیری و مخالفت با صلح ناعادلانه بسیار محبوبیت داشته و دولت اسراییل با محاصره غزه در صدد است ضمن ایجاد نارضایی از حماس میان مردم ،به ترور هدفمند کادرها و رهبران این جنبش دست زند تا این جنبش از درون ضعیف و حذف گردد.

اسراییل هم چنین به نوعی مجازات دستجمعی برای مردم غزه که از حماس حمایت می کنند در نظر گرفته است.

این مجازات دست جمعی و محاصره تاثیر بسیار ناگواری بر اقتصاد و فرهنگ این منطقه پدید آورده است و باید نهادهای حقوق بشری و دولتهای منطقه با دیدی واقع بینانه و ابزارهای موثر  از رژیم صهیونیستی بخواهند سیاست محاصره و ترور هدفمند را خاتمه بخشد

دسته ها :
چهارشنبه بیست و یکم 12 1387

مقدمه:

این روزها تقابل ها در منطقه خاورمیانه به اوج خود رسده است.در یک طرف صف بندی، جمهوری اسلامی ایران،سوریه،حزب الله لبنان ،نیروهای جهادی فلسطین،حماس و بسیاری از مردم شیعه و سنی منطقه حضور دارند و در طرف  مقابل ایالات متحده ،فرانسه و سایر کشورهای اتحادیه اروپا،مصر ،عربستان، اردن و دولت لبنان قرار دارند. اوج چالش بین این دو طیف در بحران غزه و پس از آن بازسازی غزه بروز و ظهور یافت..نمایش وجود  همبستگی سیاسی میان طیف دوم در کنفرانس بین المللی بازسازی غزه در روز 13 اسفند در شرم الشیخ متجلی شد. در مقابل کنفرانس تهران تجلی وفاق طیف اول در حمایت از مقاومت بود.

کنفرانس بین المللی بازسازی غزه در شرم الشیخ مصر:

کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه با حضور 70 کشور جهان برگزار شد .نیکلا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه و سیلویو برلوسکنی نخست وزیر ایتالیا و هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا از جمله شرکت کنندگان در این کنفرانس بودند.

کنفرانس شرم الشیخ

هدف اعلامی این نشست کمک مالی به بازسازی غزه بود.البته  قبل از آن در نشست اقتصادی سران عرب در کویت نیز ، عربستان متعهد شده بود که یک میلیارد دلار برای بازسازی غزه کمک کند.علاوه بر این کمک، کشورهای شرکت‌کننده در کنفرانس بازسازی غزه در شرم الشیخ مصر متعهد شدند که چهار میلیارد و 481 میلیون دلار به اقتصاد فلسطین و بازسازی غزه کمک کنند.اما رویکرد سیاسی این کشورها حمایت از اسراییل و مخالفت شدید با حماس بود. در این راستا مشارکت‌کنندگان در کنفرانس بازسازی غزه اصرار داشتند که این اموال به دست حماس نرسد .شرط دیگر  آمریکا به عنوان بانی واقعی این کنفرانس این بود که  سازمان آزادیبخش فلسطین  به تعهداتش در مورد کنار گذاشتن خشونت و اعتراف به حق وجودی اسراییل تاکید نماید.

مشارکت‌کنندگان در کنفرانس بازسازی غزه اصرار داشتند که این اموال به دست حماس نرسد .

این کنفرانس در واقع با 6 هدف اصلی زیر برگزار گردید:

1-ارائه کمکهای مالی بین المللی به غزه از طریق تشکیلات خودگردان انجام شود که این امر به افزایش قدرت اقتصادی طیف محمود عباس  و اقتدار سیاسی  آنها منجر می گردد.

2-عدم مشارکت حماس موجب می گردد دولت منتخب حماس به انزوای بین المللی فرو رود و به نوعی اجماع 70 کشور جهان علیه حماس به نمایش درآید.

3-حذف حماس و قدرت یابی تشکیلات خودگران ،خواسته  امنیتی سیاسی اسراییل را تامین می نماید و در واقع با حضور

سارکوزی و مبارک در شرم الشیخ

 تشکیلات خودگردان در غزه مهم ترین سنگر  مقاومت شکسته می شود.

4-حذف حماس و حمایت از تشکیلات خودگردان به نوعی پیروزی دیپلماتیک مصر،عربستان و اردن در برابر ایران و سوریه محسوب می گردد.

5-این هدف که هدف اصلی اجلاس شرم الشیخ است، حمایت سیاسی از رئیس جمهور مصر و طرح آتش بس وی برای غزه می باشد.

6-هدف نهایی این کنفرانس  بررسی امکان استفاده از آتش بس یکجانبه اسرائیل و تبدیل کردن آن به یک حرکت سیاسی برای تضمین عقب نشینی اسرائیل طی حداکثر چند هفته آینده است.

هدف اصلی اجلاس شرم الشیخ ، حمایت سیاسی از رئیس جمهور مصر و طرح آتش بس وی برای غزه می باشد.

 

 

 

 

کنفرانس شرم الشیخ به شدت با مخالفت حماس روبرو شد.مقامات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) نارضایتی شدید خود از نتایج کنفرانس بازسازی غزه در شرم الشیخ را اعلام کرده و خاطر نشان کردند این کنفرانس تنها به این دلیل تشکیل شده که خواسته های رژیم اشغالگر قدس را عملی کند.

"محمد نزال" عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت فلسطین طی مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره  خاطر نشان کرد: کشورهای شرکت کننده در کنفرانس شرم الشیخ تا کنون وعده های زیادی برای بازسازی نوار غزه داده اند که به ندرت به مرحله عمل رسیده است.

وی افزود: در شرایط کنونی نیز نباید به کمک مالی پنج میلیارد دلاری این کشورها توجه کرد. باید این مساله را در نظر گرفت که چه زمان این کمک های نقدی بدست مردم ستمدیده و بی پناه غزه می رسد.

این درحالی است که "ایمن طه" یکی دیگر از اعضای حماس با ابراز نارضایتی از نتایج کنفرانس شرم الشیخ، اظهار داشت: حماس اجازه نمی دهد مساله بازسازی غزه به مسایل سیاسی و امنیتی تبدیل شود و توسط آن، رژیم اشغالگر قدس بتواند به خواسته های نامشروع خود در غزه دست یابد.

 کنفرانس بین‌المللی " فلسطین مظهر مقاومت، غزه قربانی جنایت " تهران

مقام معظم رهبری . سران قوا

این کنفرانس در روزهای 14 و 15 اسفند ماه برگزار گردید.مسوولین نظام جمهوری اسلامی ،افراد موثر در صحنه فلسطین، روسای مجالس کشورهای اسلامی در روز نخست کنفرانس سخنرانی خواهند کرد و در روز دوم نیز هیئت های دیگر مباحث خود را دنبال می کنند واختتامیه مراسم نیز عصر پنجشنبه برگزار می شود.

شرکت کنندگان در این همایش عبارتند از:

1-هیات های پارلمانی  کشورهای اسلامی مثل سوریه ،لبنان و ....

2-هیاتهایی از کشورهای ضد امپریالیست آمریکای جنوبی مانند ونزوئلا،بولیوی و .....

3-نمایندگان جنبشهای بلند پایه فلسطینی مانند حماس ،جهاد اسلامی و ...

4-نمایندگان جنبشهای یهودی ضد صهیونیست و ....

5-گروههای پارلمانی،اساتید حقوق بین الملل و شخصیتهایی از 80 کشور جهان

 

این کنفرانس از نگاه مسوولین بلند پایه نظام دارای اهمیت بسیار زیادی است.در یک اقدام کاملا دارای معنا، مقام معظم رهبری به همراه سران قوا در این کنفرانس حضور یافتند.

مهم ترین سخرانی این کنفرانس که دکترین رسمی و صریح دیپلماسی ایران را در قضیه فلسطبن و غزه تبیین می نمود سخنرانی رهبر معظم انقلاب بود.مهم ترین اصول این سخنرانی عبارتست از:

1-نفی امکان گفتگو و مذاکره با صهیونیستها

مقام معظم رهبری با خطاب قرار دادن گروههای فلسطینی طرفدار سازش با رژیم صهیونیستی و دولتهای عرب حامی آنها  با رژیم صهیونیستی فرمودند:

چه آنان که با توهم شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیست، شعار «واقع‌بینی» سر داده، دست سازش و تسلیم در برابر غاصبان دراز کردند و چه کسانی که به خیال باطل خود، نسل دوم و سوّم سیاستمداران صهیونیست را مبرّا از جنایات نسل اوّل دانسته، امید همزیستی سالم در کنار آنان را در دل پروراندند، اکنون باید به خطای خود پی برده باشند. اولاً: با موج بیداری امت مسلمان و بالیدن نهال مقاومت اسلامی، آن هیبت دروغین فرو ریخته و نشانه‌های ناتوانی و درماندگی در رژیم غاصب آشکار گشته است و ثانیاً خوی تجاوزگری و بی‌شرمی از جنایت در گردانندگان آن رژیم همان است که در دهه‌های اوّل بود و هرگاه بتوانند یا گمان ببرند که می‌توانند، از هیچ جنایتی رویگردان نیستند.

 

2-نقد صریح عملکرد دولت خودگردان در زمان عرفات و محمود عباس:

مقام معظم رهبری

ایشان در ادامه سخنان خود به صورت صریح  دولت عباس را مورد انتقاد قرار دادند:

آنچه آنها به عنوان حکومت خودگردان از صهیونیست‌ها گرفتند، با صرفنظر از ماهیت تحقیرآمیز و اهانت‌بار آن، نخست این که با هزینه‌ سنگینِ اعتراف به مالکیت رژیم غاصب بر تقریباً سراسر فلسطین تمام شد و دوم آن که همان حکومت نیم‌بند و دروغین را هم با بهانه‌های واهی در مواردی زیر پای خود لگدکوب کردند؛ محاصره‌ یاسر عرفات در ساختمان مدیریتش در رام‌الله و انواع تحقیر و تذلیل او حادثه‌ای نیست که فراموش شود......(اسراییلی ها)چه در زمان عرفات و چه به ویژه پس از او با مسئولان حکومت خودگردان مانند رؤسای کلانتری‌های خود رفتار کردند که وظیفه‌شان تعقیب و دستگیری مجاهدان فلسطینی و محاصره‌ اطلاعاتی و پلیسی آنهاست، و بدین صورت تخم کینه را در میان‌ گروه‌های فلسطینی پاشیدند و آنها را به جان یکدیگر انداختند.

مقام معظم رهبری:(اسراییلی ها)چه در زمان عرفات و چه به ویژه پس از او با مسئولان حکومت خودگردان مانند رؤسای کلانتری‌های خود رفتار کردند که وظیفه‌شان تعقیب و دستگیری مجاهدان فلسطینی و محاصره‌ اطلاعاتی و پلیسی آنهاست.

 

3-حمایت علنی و صریح از مقاومت اسلامی در فلسطین:

ایشان مقاومت و نه سازش را راهکار حل این مشکلات می دانند:

نجات فلسطین با دریوزگی از سازمان ملل یا از قدرتهای مسلّط و به طریق اولی از رژیم غاصب به دست نمی آید، راه نجات فقط ایستادگی و مقاومت است، با توحید کلمه‌ فلسطینیان و کلمه‌ی توحید که ذخیره‌ بی‌پایان حرکت جهادی است.

ارکان این مقاومت،‌ از سویی گروههای مجاهد فلسطینی و آحاد مردم مؤمن و مقاوم فلسطین در داخل و خارج آن کشورند و از سوی دیگر، دولتها و ملتهای مسلمان در سراسر جهان، بویژه عالمان دینی و روشنفکران و نخبگان سیاسی و دانشگاهیان

4-تبیین راهکار ایران برای حل مشکل فلسطین:

 

مقام معظم رهبری و خاخام یهودی ضد صهیونیست

مقام معظم رهبری صرفا رویکردی انتقادی نسبت به مساله غزه نداشته و راهکار و اضحی را برای حل مساله غزه   وکل فلسطین اشغالی ارائه کردند:

پیشنهاد ما یک راهکار کاملاً منطبق بر مردمسالاری است که می تواند منطق مشترک همه‌ افکار جهانی باشد. آن پیشنهاد این است که همه‌ صاحبان حق در سرزمین فلسطین اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی در یک همه‌پرسی ساختار نظام خود را انتخاب کنند و همه‌ فلسطینی هایی که سالها مشقت‌ آوارگی را تحمل کرده اند نیز در این همه‌‌پرسی شرکت کنند. دنیای غرب باید بداند که نپذیرفتن این راه حل نشانه‌ پایبند نبودن به دموکراسی است که پیوسته از آن دم می زنند و این آزمون افشاگر دیگری بر علیه آنان خواهد شد.

نتیجه گیری:

مشخصا اهداف،سیاستها و راهبردهای کنفرانس تهران در برابر کنفرانس شرم الشیخ  قرار دارد .برای مثال رئیس‌جمهوری اسلامی ایران تفاوت اجلاس حمایت از مردم فلسطین و اجلاس شرم‌الشیخ را تفاوت انسان با شیطان خوانده است.وی با تاکید بر اینکه در قضیه فلسطین تمام ملت‌ها و دولت‌های آزاده خروشیده‌اند، گفت: جبهه پاکی، عدالت و خوبی در قضیه فلسطین یک طرف ایستادند و جبهه اشرار در سوی دیگر مقابل جبهه پاکی قد علم کردند.

این نگاه نشان دهنده سیاست اعلامی و اعمالی ایران در حمایت از مقاومت  به صورت رسمی می باشد ...صف بندیها در منطقه آشکارتر از قبل شده است....

دسته ها :
چهارشنبه بیست و یکم 12 1387
X